Despre noi

S.C ELECTROMEC S.A a fost înfiintata în anul 1994 prin reorganizarea subunitatilor din cadrul Regiei Autonome a lignitului Târgu Jiu. In prezent societatea este privata, capitalul societatii fiind mixt româno – german, cu sediul în localitatea Schitu Golesti, str. Drumul Godeni, nr 270, judetul Arges. Firma are ca obiect principal de activitate productia de confectii metalice si componente ale structurii metalice, respectiv productia de containere.

Societatea a continuat sa doteze fabrica cu echipamente si utilaje de ultima generatie, astfel ca in scurt timp s-a reusit fabricarea unei game foarte largi de produse, cum sunt: Containere Abroll, Skipp containere, Containere basculabile, Eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc, Office containere.

SC ELECTROMEC S.A a implementat si mentine in prezent Sistemul de management al Calitatii, Sistemul de management de Mediu al organizatiei si Sistemul de management al Sanatatii si Securitatii in munca, conform urmatoarelor certificate:

  • ISO 9001:2008
  • SR EN ISO 14001:2005
  • OH SAS 18001:2008
  • Combinatia optima “ calitate – performanta - pret” si orientarea catre fabricarea de produse in mod traditional importate, au atras clienti importanti care au remarcat ceea ce ne-am propus de la inceput: in Romania se pot fabrica produse la standarde occidentale.

    " Mesajul nostru catre clienti este axat pe comunicare deschisa, având la baza încrederea reciproca. În întreaga noastra activitate, punem pe primul plan nevoile si cerintele de calitate ale clientului, cautând în permanenta mijloace pentru a depasi asteptarile acestuia. "