+40 744 585 387
electromec@oricecontainer.ro

Despre noi

Bun venit pe pagina noastră! Noi suntem partenerul tău de incredere. Aici vei găsi informaţii despre noi si produsele confectionate, despre tipurile de containere si utilaje mecano-hidraulice pentru colectarea deseurilor. Asteptam mesajul tau, vom găsi cu siguranţă soluţia potrivită pentru tine. Bine te-am găsit!!

Noi..

ELECTROMEC SA are ca obiect principal de activitate productia de prescontainere, containere metalice, rezervoare si macarale.
De la înfiintare si pana in prezent, ELECTROMEC SA a avut ca scop anticiparea nevoilor clienților săi prestigioși plasați pe piețe competitive și în căutarea constantă de îmbunătățiri prin folosirea unor noi forme și materiale provocatoare.

Considerăm că un partener de încredere înseamnă a fi inovatoare și de vârf, întotdeauna cu un pas înaintea competitorilor și clienților înșiși, prognozând orice posibilă cerere de pe piață, astfel suntem intr-o permaneta dezvoltare si imbunatatire produselor oferite clientilor nostri pentru a le satisface necesitatile.

Combinatia optima “calitate – performanta – pret” si orientarea catre fabricarea de produse in mod traditional importate, au atras clienti importanti care au remarcat ceea ce ne-am propus de la inceput: in Romania se pot fabrica produse la standarde occidentale.

 

Dintre produsele noastre mentionam:


⦁ Prescontainer/ compactor deseuri;
⦁ Abroll container
⦁ Containere abroll City – cu capacitatea de la 5 mc la 15 mc;
⦁ Skipp/abzet Container;
⦁ Containere basculabile;
⦁ Eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc;
⦁ Containere modulare – Office containere;
⦁ Platforma pentru colectare selectiva a deseurilor;
⦁ Diverse structure metalice;

"Mesajul nostru catre clienti este axat pe comunicare deschisa, având la baza încrederea reciproca. În întreaga noastra activitate, punem pe primul plan nevoile si cerintele de calitate ale clientului, cautând în permanenta mijloace pentru a depasi asteptarile acestuia."

CERTIFICARI

„Sunt calificările şi recunoaşterile ELECTROMEC SA. Şi ne mândrim cu acestea, pentru că le-am obţinut prin muncă, implicare si perseverenta. Acestea nu vorbesc în numele nostru şi nici nu sunt suficiente pentru a convinge pe cineva, cu siguranţă, dar reprezintă dovada faptului că suntem mereu interesaţi de calitatea produselor noastre, de modul în care ne desfăşurăm activitatea, de oamenii care lucrează aici şi mai ales de mediu inconjurator. Pentru că grija pentru mediu si calitatea lucrului bine facut sunt preocuparile noastre permanente.”

Parteneri de incredere