+40 744 585 387
electromec@oricecontainer.ro

MODALITATI DE COMANDA

MODALITATI DE COMANDA


Dupa confirmarea comenzii intre client si consultantul companiei ELECTROMEC SA, reprezentantul societatii va trimite, un draft de contract pentru aprobare sau un model de comanda ferma, se vor stabili toate detaliile comerciale referitoare la pret, termen de livrare si modalitate de plata, ulterior se emite factura proforma prin e-mail pentru a se achita un avans pentru comanda transmisa.


MODALITATI DE PLATA


Plata prin ordin de plata:  – aceasta modalitate de plata se face in urma confirmarii telefonice sau electronice a comenzii de catre un consultant al firmei ELECTROMEC SA.


MODALITATI DE LIVRARE

Livrarea produselor ELECTROMEC SA este Ex-work Schitu Golesti, strada Drumul Godeni, nr. 270, cod postal 117650, conform INCOTERMS 2020.
Pentru livrarea pisele de schimb sau a diverselor repere, mentionam ca plata transportului comenzii prin curierat rapid este suportat de Client, iar costul livrarii ar putea varia in functie de greutate, dimensiunile coletelor si locatie. In cazul expedierii comenzilor prin curierat (pentru eurocontainere 1100 litri) societatea ELECTROMEC SA, va asigura ambalarea corespunzatoare a produsului si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.