+40 744 585 387
electromec@oricecontainer.ro

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

 1. DEFINITII SI TERMENII
  ELECTROMEC SA cu sediul in Schitu Golesti, strda Drumul Godeni, nr. 270, Cod Postal 117650, judet Arges, inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J03/1598/1994, cod unic de inregistrare RO6834811, avand contul RO70 BRDE 030S V062 1034 0300 deschis la BRD sucursala Campulung.
  Producator– ELECTROMEC SA cu domeniul de activitate principal „Productia de rezervoare, cistern si containere metalice”;
  Cumparator – Persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.
  Utilizator – orice persoana juridica sau persoana fizica , care prin accesarea Site-ului , si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
  Utilizare abuziva – reprezinta faptul utilizarii site-ului www.oricecontainer.ro intr-un mod neadecvat contrar reglementarilor si legislatiei in vigoare sau orice alte moduri care pot genera daune societatii.
  ELECTROMEC SA isi asuma dreptul de a monitoriza utilizarea conturilor de pe site-ul www.oricecontainer.ro, in favoarea dezvoltarii Site-ului si pentru a restrictiona acei utilizatori care utilizeaza Site-ul intr-un mod necorespunzator.
  Site – domeniul www. si subdomeniile acestuia, Site dedicat exclusiv atat pentru clientii existenti cat si pentru potentialii clienti viitori.
  Bunuri – orice Produs , care urmeaza a fi furnizate de firma ELECTROMEC SA , catre Client ca urmare a Contractului incheiat. Situatia stocurilor, pretul produselor, culorile din imagine, descrierile/ caracteristicile/ datele tehnice disponibile pentru fiecare produs, nu sunt contractuale. Situatia stocurilor evolueaza rapid si este posibil ca datele de pe site-ul www.oricecontainer.ro sa nu mai reflecte realitatea. Pentru informatii exacte va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail.
  Informatii despre produse – ELECTROMEC SA incearca sa mentina corectitudinea informatiilor/fotografiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibilele erori cu privire la aceste informatii, firma ELECTROMEC SA, mentioneaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsul livrat poate diferi de imagine in orice mod, datorita transformarii caracteristicilor, aspectului fara atentionare precedenta din partea producatorului. Totodata unele specificatii ale produselor prezentate pe Site-ul www.oricecontainer.ro pot fi modificate de catre societate fara instiintare, sau pot contine erori de operare. De asemenea uneori descrierile produselor pot fi incomplete din anumite motive, insa societatea ELECTROMEC SA depune eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai pertinente.
  Pretul – Preturile produselor comercializate de catre firma ELECTROMEC SA NU sunt cele mentionate pe Site, aceste preturi fiind informative. Preturile pot fi modificate, de catre Vanzator in orice moment fara instiintare. Nu se vor modifica preturile acelor produse, care au fost comandate de catre Client la un anumit pret si care au fost validate de catre Vanzator la pretul respectiv.
  Toate preturile aferente produselor ofertate de catre consultant sunt exprimate in lei/euro, fara T.V.A. Cursul de schimb utilizat pentru facturare este BRD vanzare ,din ziua emiterii facturii. Pentru a onora o comanda firma ELECTROMEC SA percepe un avans de 40% din pretul Produsului la initierea unei comenzi si semnarea contractului iar diferenta de 60% se achita cand produsele sunt gata de livrare. In cazul expedierii comenzilor prin curierat rapid, costul transportului va fi suportat, de catre client .
  Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse, acestea avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre ELECTROMEC SA.
  Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
  Continutul – reprezinta:
  toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor, de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului catre Cumparator, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiat un contract de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
  Document – prezentele Termene si Conditii.
  Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs de ELECTROMEC SA, catre Clienti , prin utilizarea serviciilor plati agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
 2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
  2.1. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de primire a Comenzii.
 3. POLITICA DE VANZARE ONLINE
  3.1 Comunicarea cu firma ELECTROMEC SA se poate realiza prin interactiunea directa cu agentii firmei sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” pe Site. Societatea ELECTROMEC SA are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
  4.1 ELECTROMEC SA poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Produse ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.
  4.2 Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
 5. MODALITATI DE COMANDA
  5.1 Pentru ca Clientul sa poata efectua o comanda, este nevoit, prima data, sa contacteze un consultant al firmei ELECTROMEC SA.
  Dupa ce Vanzatorul oferteaza produsul dorit de catre Client , Vanzatorul trimite o factura proforma catre Client in format electronic .
  5.2 Pentru a finaliza comanda Clientul plateste un avans de minim 40%.
  5.3 Dupa confirmarea platii de catre Vanzator , se finalizeaza comanda.
 6. CUMPARAREA PRODUSELOR
  6.1 Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, prin care:
  – identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv sau o oferta promotionala;
  -refuzam sa onoram comenzi pentru acei clienti, care, in momentul comenzii, se afla in baza noastra de date cu restante, ori datorii.
  – alte cauze justificate;
  6.2 Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda, in urma unei notificari, adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara.
  6.3 Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesulul de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
 7. LIVRAREA PRODUSELOR
  7.1 Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.
  7.2 Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata numai atunci cand exista o confirmare verbala sau electronica (telefonica sau e-mail), din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
  7.3 Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
  7.4 Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator.
  7.5 Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.
 8. LIVRAREA PRODUSELOR
  8.1 Vanzatorul NU se obliga sa expedieze produsele, livrearea produselor ELECTROMEC SA este Ex Work Schitu Golesti, strada Drumul Godeni, nr. 270, Cod Postal 117650, judet Arges, conform INCOTERMS 2020. Intervalul orar pentru livrarea produselor este 08:00 – 15:00.
  Se expedieaza prin curierat doar acele produse de dimensiuni acceptae de catre firele de curier, plata pentru livrarea produselor este in sarcina Cumparatorului. Firma de curierat livreaza coletele continand produsele comandate de catre Partener/Cumparator intre orele 09:00 si 16:00, de aceea este necesar o adresa de livrare si un numar de telefon pentru a putea fi gasit Partenerul in acest interval de timp. In cazurile comenzilor plasate la sfarsit de saptamana, incepand de vineri dupa ora 13:00, respectiv sambata si duminica, onorarea comenzilor nu va putea fi realizat in 24 ore. Comanda Partenerului in cazul in care produsul comandat este pe stoc, acesta va fi pregatit si efectuata in termen util.
  Firma de curierat isi pastreaza dreptul de a majora costul livrarii pentru acele localitati ce cad in afara ariei sale de livrare, Partenerul fiind informat cu privire la acest aspect la momentul confirmarii comenzii de catre firma ELECTROMEC SA. Totodata, plata transportului comenzii prin curierat rapid este suportat de Partener, iar costul livrarii ar putea varia in functie de greutatea sau dimensiunile coletelor.
  8.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
  8.3 In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata, curierul va reveni la adresa de livrare dupa ce reuseste sa contacteze cumparatorul. In cazul, in care livrarea nu s-a putut efectua nici dupa o a doua incercare sau daca destinatarul refuza sa accepte expedierea, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, cumparatorul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
  8.4 In situatia, in care o comanda este returnata ca urmare a faptului, ca nu a fost ridicata de la curier, indiferent de motiv, ne rezervam dreptul, de a nu onora o noua comanda decat cu plata anticipata integrala a comenzii respective.
 9. PLATA PRODUSELOR
  – Plata prin ordin de plata: – aceasta modalitate de plata se face in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant al firmei ELECTROMEC SA. Reprezentantul societatii va trimite o factura proforma prin e-mail pentru a se achita 40% din contravaloarea totala a comenzii in contul care va aparea pe respectiva factura proforma trimisa catre client . Livrarea marfii se va face dupa confirmarea sumei depuse in cont.
 10. ACCEPTARE
  10.1 In cazul livrari prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.
  10.2 Acceptarea comenzii este facuta atunci cand produsele au iesit din productie, sunt in stare buna si conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.
 11. GARANTII
  11.1 Toate produsele noi se vand cu garantie .
  Produsele folosite / second hand se vand cu garantie de functionare (produsul functioneaza in parametrii normali)
  11.2 Garantia se pierde in urmatoarele situatii:
  – In cazul interventiilor sau reparatiilor produsului executate de persoane neautorizate;
  – In cazul utilizarii produsului pentru alte scopuri decat cele pentru care a fost conceput si recomandat;
  – In cazul nerespectarii de catre cumparator a conditiilor de pastrare, utilizare si intretinere prevazute in documentatia care insoteste produsul;
  – In cazul deteriorarilor termice, mecanice ale produselor datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijentei in utilizare.
  -Garantia nu acopera in nici un fel perioada de nefolosire a produselor;

Electromec ofera garantie produselor pe o perioada de 12 luni.Garanţia acoperă reparaţia produselor ce prezinta defecţiuni de fabricaţie şi de calitate a materialelor utilizate la fabricarea acestora.Cumpărătorul se obligă ca, după recepţionarea mărfurilor, să le manipuleze, transporte, depoziteze, conserve, utilizeze şi întreţina conform destinaţiei lor, astfel încât sa nu le afecteze calitatea. Este obligat ca, în cazul în care constată anumite deficiente la produsele achiziţionate, să ia toate măsurile pentru limitarea pagubelor produse de acestea. În caz contrar garanţia produselor se pierde.
Noi, SC Electromec SA, cu sediul in Schitu-Goleşti, jud. Argeş, asigurăm, garantăm şi declarăm pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din Hotărârea Guvernului României nr. 1022 din 2002 privind regimul produselor şi serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii şi protecţia mediului, că produsele noastre la care se referă această declaraţie nu pun în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului.

 1. RASPUNDERE
  12.1 Vanzatorul nu este responsabil in mod expres, nici implicit, de functionarea Site-ului, care este gazduit de serverele unei terte firme. Eventualele erori de natura tehnica ce impiedica corecta vizualizare a produselor nu cad in responsabilitatea Vanzatorului.
  12.2 Vanzatorul nu este responsabil de corectitudinea informatiilor referitoare la produse (descrierile produselor, specificatiile tehnice, imaginile produse), care sunt preluate de la furnizori si au caracter strict orientativ. Informatiile pot fi modificate ce catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta Informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.
  12.3 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel, pe care Cumparatorul sau oricare terta parte, o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
 2. INFORMATII PRIVIND DEEE
  13.1 Deseurile de echipamente electrice si electronice (in urmatoarele DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
  13.2 Avand in vedere prevederile O.U.G. 195/2005 – referitoare la protectia mediului, Legea 211/2011 – privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 34 din O.U.G. 5/2015, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii/cumparatorii vor avea in vedere urmatoarele:
  13.3 Clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipiale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
  13.4 Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor, de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art. 9 alin. (1) lit. a) din O.U.G. 5/2015 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie.
  13.5 Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X. Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.
 3. INFORMATII PRIVIND DESEURILE

14.1 Depozitarea definitivă a deşeurilor
Deşeurile menajere sunt eliminate final la un depozit autorizat de deseuri menajere, pe baza de contract.

14.2 Modul de transport al deşeurilor
Respectarea prevederilor HG nr. 1061 / 2008 privind transportul deşeurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul României. Deseurile sunt transportate cu mijloace de transport ale prestatorilor de servicii.

14.3 Monitorizarea gestiunii deşeurilor
ţinerea evidenţei deşeurilor produse, conform H.G. nr. 856/2002: tipul deşeului şi codul acestuia, secţie/instalaţie, cantitatea produsă, modul de stocare, transport şi eliminare;
colectarea selectiva a deseurilor, evitarea formarii de stocuri, predarea deseurilor reciclabile la agentii economici autorizati pentru valorificare;
efectuarea transportului de deseuri in conformitate cu prevederile Hotărarii Guvernului nr. 1061/2008 privind transportul deşeurilor periculoase şi nepericuloase pe teritoriul României.

14.4 Ambalaje folosite / rezultate, modul de gospodărire
deseuri cutii carton, deseuri mase plastic, cutii metalice, bidoane din plastic, butoaie metalice – se reutilizeaza la aprovizionare cu materie prima, iar cei deteriorati se predau unităţilor de valorificare.

14.5 Monitorizarea gestiunii ambalajelor
Ţinerea evidenţei ambalajelor reutilizabile, conform Legii nr. 249/2015/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, cu completarile si modificarile ulterioare.

RECEPTIA SI RECLAMAŢII
15.1. Produsele vor fi controlate si receptionate vizual pentru a fi in conformitate cu cele specificate in contract. In cazul in care se constata abateri de la contract, acestea vor fi consemnate intr-un proces verbal urmand a fi discutate si remediate.
15.2. Nici una dintre parti nu poate modifica conditiile de livrare si receptie fara acordul celeilalte parti.
15.3. Receptia produselor livrate se va face la sediul vanzatorului.
15.4. Reclamatiile cu privire la cantitate se fac in maxim 5 zile de la data cand cumparatorul primeste produsele si cele referitoare la calitate in termen de 5 zile de la constatare, dar nu mai mult de 30 zile de la punerea in functiune. Toate reclamatiile se vor face in scris catre vanzator.
15.5. Atat reclamatiile calitative cat si cele cantitative vor trebui sa contina in mod obligatoriu datele necesare identificarii produsului: nr. declaratiei de conformitate, nr. factura, cantitatea reclamata si descrierea defectelor.
15.6. Produsele care in urma verificarii de catre reprezentantii partilor se materializata intr-un proces verbal, se va constata ca prezinta lipsuri, deficiente de calitate sau au defecte de fabricatie, fiind nefunctionale, vor fi remediate sau inlocuite dupa caz prin grija si cheltuiala vanzatorului, in termenul stabilit de comun acord.
15.7. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a verifica personal sau prin imputerniciti, reclamatiile cumparatorului.
15.8. In situatia in care se constata ca reclamatiile cumparatorului nu sunt intemeiate, acesta va suporta toate cheltuielile efectuate de catre vanzator pentru verificarea lor.
15.9. Nici o persoana nu este autorizata sa acorde sau sa pretinda garantie in numele vanzatorului.
15.10.Vanzatorul nu raspunde pentru deficientele aparute ca urmare a stocarii sau folosirii necorespunzatoare a produsului de catre cumparator.
15.11. Rezolvarea tuturor reclamatiilor se face pe cale amiabila, in caz contrar va fi considerat litigiu si se va fi tratat conform capitolului XI. LITIGII.
FORTA MAJORA

16.1. Forta majora asa cum a fost ea definita de lege exonereaza de raspundere partea ce o invoca in conditiile legii cu cerinta notificarii scrise in prealabil in termen de 3 zile de la aparitia cazului de forta majora si in baza certificatului eliberat de CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE.
16.2. Situatia de forta majora nu va exonera cumparatorul de plata obligatiilor pentru marfurile livrate si neincasate.
16.3. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.
16.4. Partea care invoca forta majora are obligatia sa aduca la cunostinta celeilalte parti incetarea cauzei acesteia in maximum 15 (cincisprezece) zile de la incetare.
16.5. Daca aceste imprejurari si consecintele lor dureaza mai mult de 1 luna, fiecare partener poate renunta la executarea contractului pe mai departe. In acest caz, nici una din parti nu are dreptul de a cere despagubiri la cealalta parte, dar ele au indatorirea de a-si onora toate obligatiile pina la aceasta data.
CLAUZA PENALA

17.1. In cazul in care vanzatorul nu respecta temenul de livrare convenit, cumparatorul este indreptatit sa pretinda vanzatorului penalitati de 0,15% pe zi intarziere din contravaloarea bunurilor contractate intarziate la livrare. Vanzatorul este absolvit de plata penalităților pentru cazurile de forța majora.
17.2. In cazul in care cumparatorul nu-si va respecta obligatiile de plata conform CAP. V, vanzatorul va fi indreptatit sa aplice penalitati de 0,15% pe zi la contravaloarea bunurilor livrate si neincasate la termenul scadent.
LITIGII

18.1. Litigiile care pot aparea intre partile semnatare ale prezentului contract vor fi rezolvate pe cale amiabila.
18.2. Daca partile contractante nu ajung la o intelegere pe cale amiabila, atunci litigiile vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.
18.3. Neachitarea integrala a contravalorii containerelor face sa opereze de drept fara alte interventii un pact comisoriu de gradul IV si indreptateste proprietarul la neexecutarea obligatiilor proprii rezultate din prezentul contract, inclusiv la ridicarea bunurilor din mana oricui s-ar afla, fara notificare, somatie sau judecata. La fel se va proceda si in caz de neexecutare intocmai si la scadenta a obligatiilor cumparatorului cand ELECTROMEC SA este indreptatita a folosi mijloace proprii pentru luarea in posesie a obiectului contractului, de indata si fara somatie/notificare/punere in intarziere ori actiune judiciara.
18.4. Refuzul cumparatorului de predare a bunurilor deschide calea actiunii judiciare, penale si civile. Pana la predarea efectiva a produselor, ELECTROMEC este in drept sa justifice neexecutarea obligatiei de predare, fara ca acest lucru sa aiba semnificatia unei incalcari a prevederilor contractuale in baza exceptiei de neexecutare a contractului.

MODIFICAREA SI REZILIEREA CONTRACTULUI

19.1. Prezentul contract se poate modifica prin negociere si acord bilateral, concretizate intr-un act aditional, semnat de ambele parti si va constitui anexa a prezentului contract.
19.2. In cazul in care cumparatorul renunta total sau partial la obiectul contractului, acesta se obliga a prelua si achita cheltuielile generate de derularea contractului pina in momentul renuntarii.
19.3. Prezentul contract se va suspenda de plin drept in toate cazurile de forta majora care impun acest lucru.
19.4. Ambele parti isi rezerva dreptul de a rezilia prezentul contract pe baza unei notificari scrise, in situatia in care cealalta parte refuza sau nu-si indeplineste obligatiile asumate in acest contract.
19.5. Partea care initiaza rezilierea contractului este obligata sa notifice in scris celeilalte parti intentia sa, cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data la care doreste sa rezilieze contractul.
19.6. Notificarile de la art. 12.4. nu vor exonera nici una din parti de obligatiile si raspunderile rezultate din acest contract, asumate pina la data efectiva a rezilierii.
19.7. Contractul inceteaza de drept la expirarea termenului pentru care a fost incheiat daca nu este prelungit printr-un act aditional sau daca impotriva uneia din parti a fost declansata procedura insolventei.

CLAUZE SPECIALE

20.1. Cumparatorul se obliga sa nu transmita altei parti detaliile tehnologice, de fabricatie, montaj si exploatare ale produsului cumparat. Acestea sunt proprietatea vanzatorului-producatorului.
20.2. Vanzatorul si cumparatorul se obliga sa pastreze confindentialitatea clauzelor acestui contract fiind interzisa divulgarea acestora unei terte parti.
20.3. Ambele parti se obliga sa anunte inainte cu cel putin 2 zile orice modificare a adresei sediului, formei de organizare, a contului bancar, situata in care este supus supravegherii financiare speciale si a starii de insolvabilitate prevazute de Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.

CLAUZE FINALE

21.1. Prezentul contract este valabil pana la data achitarii valorii integrale a contravalori containerelor.
21.2. Contractul este guvernat de LEGEA ROMANA.
21.3. Notificarile, cererile, solicitarile sau oricare alte comunicari adresate de una din parti celeilalte, se va transmite la sediul fiecaruia, prevazut la CAP. I. sau comunicat conform art. 13.3. din contract. In cazul in care comunicarea se face pe cale postala, ea va fi transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire si se considera primita de destinatar la data mentionata de serviciul postal primitor. Daca comunicarea se face prin e-mail sau fax, se considera primita in ziua expedierii/respectiv confirmării. Comunicarile verbale nu se iau in considerare. Acestea trebuiesc confirmate prin una din modalitatile aratate mai sus.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
  22.1 Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Campulung Muscel.
 2. PREVEDERI DIVERSE
  23.1. Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.
  23.2. Fiind de acord cu acesti Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.oricecontainer.ro, Cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a Site-ului.ELECTROMEC SA.